Acabem el segon trimestre!

 Bones tardes a tothom!

Setmana molt curta però molt intensa!!

Avui dimecres us hem repartit una circular per a la reunió que farem a la tornada de les vacances! apunteu aquesta cita que és MOLT IMPORTANT dimecres 27 d'abril a les 17h a la nostra classe!!! si podeu confirmar assistència molt millor!!! gràcies!!!

Dilluns ha estat un dia molt especial!!!

ens hem mesclat amb els fiets i fietes de les altres classes d'infantil per fer tallers!!!! cada grup anava amb una mestra i hem anat rodant per les diferents propostes: taller de pintura, taller d'escuma d'afeitar, taules de llum i construccions!!!! totes les mestres hem fet fotos! les aniré posant aquí..... hem xalat moltíssim!!! mirau quina meravella de moments i d'imatges!























































































després del pati hem tingut una estona per relaxar-nos i hem aprofitat aquest moment per a que en Thiago ens expliqués el seu peix! la palometa!
pot mesurar fins a 50cm, viu a una profunditat de 800 metres! posa ous a l'estiu fins a la tardor!
és de color platejat! i té una boca petita!enhorabona!







Dimarts hem fet  durant la primera part del matí jocs populars amb els alumnes de 2n ESO de l'Institut Joan Ramis i Ramis....
han estat molt variats: joc del mocador, "pilla - pilla", "escondite", cadires, mocador.... han preparat els jocs molt bé! primer s'han presentat, han explicat el joc, ens han fet una demostració, han jugat amb noltrus ens han ajudat i han fet una cloenda demanant si ens ha agradat, si ho hem passat bé.....MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!!






























per fer els jocs han vingut en Luca cosí de n'Óscar! i també na Gràcia! germana major de na Gemma!



després hem sortit al pati i a les 11h hem entrat a sa classe a berenar....
sa segona part del matí en Thiago ens ha recordat el seu peix i ens ha contestat a les preguntes que li vam fer ahir.... hem començat a fer la feineta individual












amb na Vanesa hem començat a fer uns punts de llibres que acabarem en tornar de les vacances el 25 d'abril quan celebrem SANT JORDI!





Combinat amb el joc per racons...





avui els àlbums han partit cap a casa!!! ja veureu quantes coses hem fet!!! gaudiu amb els vostres fills i filles mirant aquestes preciositats!!!




Dimecres hem fet el ritual del bon dia! el maquinista ha estat n'Iker!!!




sa primera estoneta hem aprofitat per fer sa segona passa al punt de llibre de Sant Jordi! dia 25 l'acabarem!








després hem anat a sa classe dels dinosaures que ens han convidat i hem berenat i fet festeta junts!!! quina alegria!!! tornem a la normalitat!!!! hem menjat un panet que prèviament hem triat i després un pica pica amb fruita, patates, galetes, xocolati.... també hem posat música i hem ballat!!!!




















després hem sortit al pati a jugar, en tornar ens hem relaxat i hem fet racons....
esteim preparant una sorpreseta per sa reunió de dia 27!!! na Maria Jesús ens ha vingut ajudar una estona!



da les 12h hem sortit a la porxada!!!! i sabeu què???' hem cridat i cridat i ha aparegut s'Àvia Corema!!!! sa de l'any passat!!!!! quina xalada!!!!
moltes gràcies per sa visita!!!!!




els encarregats de cada classe han llevat el peu!! que s'ha assegut a una cadira de rodes!!!





després hem anat a sa porxada per llevar el peu a sa nostra s' Àvia Corema!




molt bones vacances a tothom!!!
recordeu que ens veim el dilluns 25 d'abril!!!!
besitos i abraçades 
Ana!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DARRERA SETMANA D'ESCOLA

Bones tardes a tothom!!!! Acaba el curs!!!!! quantes vivències, quantes rialles, quantes cares series, quantes sorpreses hem viscut aquests ...