Resum Setmanal del 14 al 18 de Febrer 2022

Bones tardes a tothom! 

Recordau que la setmana que ve tenim escola fins dijous!

Dijous celebram Carnaval a nivell d'escola (no sortim a fer rua al carrer), però ens disfressam i necessitem que els vostres fills i filles venguin vestits de fosc, preferiblement negre.Ja veureu quins fessols més xulus!!!

Dilluns comencem el matí explicant que hem fet durant el cap de setmana amb les nostres famílies, amics....

na Maysa ha estat sa maquinista...
avui hem aprofitat la sessió d'art amb na Rebeca per continuar amb les disfresses de carnaval!hem fet una feineta de traç del nombre 7 combinat amb el joc per racons...


racons...
en tornar del pati na Maysa ens ha fet un bon massatge...


avui n'Iker ha tornat sa bossa dels peixos de Menorca i ha explicat el que ha preparat amb s'ajuda de la seva mare! el peix Manta! hem quedat tots amb la boca oberta!
quin peix més xulu!!!! sabeu que té forma d rombe? i que té grans dimensions! amb la panxa blanca i damunt de color negre blauós! té una coa llarga i fina! enhorabona!


la segona part del matí hem aprofitat per fer racons i traç del nombre 7 amb s'arena i mongetes, d'aquesta manera anem interioritzant el traç i direccionalitat...


avui na Leire s'ha enduit sa bossa del peix a casa! xalau molt amb aquesta activitat!!!!! 


abans de partir...ha estat el MOMENT PERFECTE per escoltar aquest conte tan polit!!!! ens agrada molt aquesta història tan dolça de s'esquirol!


Dimarts matñi comencem amb psico!
https://youtube.com/shorts/uuS5pMTIzN8?feature=share

hem acabat la sessió fent el joc del tauró que els encanta!


aquest curs molts de fiets i fietes reben dins el berenar una sorpresa molt especial! una nota de les seves famílies! no sabeu sa il·lusió que els fa!!!! un gran detall! GRÀCIES!


en tornar del pati en Thiago ens ha explicat la seva família i perquè li van posar aquest nom! demà serà al protagonista, acompanyat de la seva mare Rossana!!!després ha vingut na Maria Jesús a fer la sessió de consciència fonològica! avui molt diferent hem fet equips i amb un dau havíem de trobar de les imatges que teníem una paraula que comencés amb la lletra del dau!!! hem xalat molt!!!


en acabar el joc, hem passat a fer racons i l'activitat del peix Manta que ens va presentar n'Iker de manera individual!

racons... 
avui na Neus i na Sara han estat unes artistes i han fet una mega construcció!


al racó de la biblioteca hem posat una manta per estar més calentets!


més tard hem replegat i ha estat moment perfecte perque na Gemma ens mostri i expliqui ha fet amb la maleta viatgera! 
el seu llibre preferit ha estat el de l'abecedari, sobretot la lletra F, hem vist un far i hem llegit el que posa...han fet una recepta d'un niu d'ou i pasta!! molt bona pinta!després hem llegit el que ha escrit ella i la seva mare i hem vist totes les fotos que han posat! enhorabona!!!!
Dimecres matí hem començat amb el protagonista....
avui ha estat torn de'n Thiago i la seva mare Rossana! 
orimer hem fet el ritual del bon dia!

hem recordat els membres de la seva família! en Thiago viu a Menorca amb la seva mare Rossana, germana major Abigail i la seva àvia Maria... el seu pare Diego viu a Argentina i cada dia fan videotrucades! Lli van posar el nom de Thiago perque és un nom bíblic i moltes persones famoses, jugadors de futbòl el tenen!


en Thiago i la seva mare ens han preparat una gran sorpresa! una activitat de motricitat fina! hem fet collars! estarem ben elegants amb aquests protagonistes!
teníem un sobre preparat amb el fil i bolles per enfilar! ho hem passat molt bé! i han quedat xulíssims!!


mireu quines cares de concentració!

moltíssimes gràcies!


després hem berenat


en tornar del pati de les casetes amb na Maria Jesús hem fet massatge i ens hem relaxat!però era difícil relaxar-se amb aquesta SORPRESA!
hem tingut la visita d'un ratolí, el ratolí carter! i ens ha portat un conte molt xulu!


ben emocionats hem anat cap a biblioteca!!!
hem fet la segona sessió del llibre "La clau dels somnis" quina concentració! quin èxit té aquest llibre.... com la clau...és màgia!!!compartim moments.... compartim històries.... aventures...

en tornar a sa classe hem presentat un nou material per a la taula d'experimentació....
una taula de CARNAVAL!!!! venga confeti! venga purpurina! venga brilli brilli!!!! si haguessiu pogut veure les seves caretes!!!!
Dijous hem tingut una sorpresa!
el Ratolí Carter ens ha deixat una carta enorme!!! ahir demanàvem perquè no en tenia dins sa bossa i mirau quina sorpresa!!!!mirau quin nou racó tenim a sa classe! el racó dels missatges!


després de llegir unes quantes paraules dolces.... hem fet una pluja d'idees i han sortit moltíssimes més!


en acabar de llegir la carta, hem fet el ritual del bon dia i cap a música..... avui hem cantant cançons de'n Carnestoltes!
en tornar hem berenat o sortit al pati de les muntanyes!

sa segona part del matí hem fet racons... i la feineta post protagonista de la mare de'n Thiago!

joc per racons!
el racó de la calma el passem a un espai obert uns dies i aprofitem el tipi per muntar el racó de la llum...us agrada??


na Rebeca ha vingut una estona ajudar-nos amb les disfresses! moltes gràcies!!


hem acabat el matí amb el joc dels pals!!!


Divendres comencem amb el Good Morning amb na Maca! i n'Abril ha estat sa maquinista
després un grup ha anat a hort amb na Maca, han regat les lletugues, faves i espinacs...s'altre mig grup hem quedat a sa classe.... hem fet un joc molt xulu! rimes amb la Mosca Fosca! com sabeu  els va encantar aquest llibre que vam treballar a la biblioteca! us animem que aquest cap de setmana jugueu a fer rimes en família!!!! dilluns les mirarem i direm!!!! gràciesEl joc de dalt hi ha que triar l'opció amb la que rima la paraula grossa!


després de fer aquest joc hem practicat el traç previ a la lletra lligada!!! ja ens queda molt poquet per començar-la!!!!
avui hem treballat el traç i motricitat fina amb la plastilina! ho han fet molt bé!
després hem berenat i sortit al pati de ciment...
en tornar n'Abril ens ha fet massatge....
hem tingut la sort de gaudir del suport de na Vanesa i hem aprofitat per fer traç amb espuma d'afeitar....segurament heu notat l'olor en els vostres fills i filles! no sabeu el que xalen! si us animau a casa ho podeu fer i passareu una estona molt agradable i divertida!

tot el dia combinem les activitats més individuals amb el joc per racons.... a la segona part del matí ha vingut na Maria Jesús a fer joc de paraules....


avui n'Iker s'ha enduit sa maleta viatgera a casa!
xalau molt!

moltbon cap de setmana!
 en tornem a trobar dilluns!
una abraçada molt grossa!!!
besitos!!!
Ana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DARRERA SETMANA D'ESCOLA

Bones tardes a tothom!!!! Acaba el curs!!!!! quantes vivències, quantes rialles, quantes cares series, quantes sorpreses hem viscut aquests ...