Resum de Dilluns 31 de Gener 2022

 Bones tardes a tothom!

Comencem una nova setmana i poc a poc anem recuperant fiets i fietes!!!

esper poder veure -vos a tots molt prest!!!! ja queda menys!!!

hem fet el ritual acompanyats de na Natàlia, tallerista que ha vingut a passar el matí amb noltrus.... avui sa maquinista ha estat na Nica! ho has fet molt bé!





en acabar el ritual na Natalia ens ha explicat en què consisteix aquest taller que tindrà una durada de tres sessions...sa primera sa més llarga, avui on hem fet cada fiet i fieta una campana amb un peix! perque som sa classe dels peixos!!!! l'hem fet amb fang, aquestes campanes na Natalia se les endurà a coure a un forn a 1000ºc! quin nombres més gros! 



durant tot el matí hem anat passant pel racó de fang en petit grup!!! no us preocupeu els fiets i fietes que no heu pogut venir perque entre tots i totes hem fet una campana peix per voltrus!!!!

























també hem fet un quadre de peixos per sa classe!!!


han quedat uns peixos preciosos i originals!!






també hem aprofitat per anar fent activitats els fiets i fietes que han tornat a s'escola...






avui hem continuat amb el traç previ a la lletra lligada, els anirem fent aquestes primeres setmanes,  així estarem preparats tal i com ens van dir els Reis Mags per practicar i començar a fer el nostre nom i traç de les lletres....







combinat amb el joc per racons...





al final del matí hem fet el recompte i estadística del temps atmosfèric del mes de gener!! entre tots i totes hem comptat mongetes i gomets!





hem preparat el full de febrer per començar demà!!!


els darrers minuts hem fet conversa amb els pals!!! intentem mirar, reconèixer i llegir les lletres i paraules que hi ha escrites! segur que prest ho sabrem fer!!





quantes coses hem fet un bon dilluns!!!
Una abraçada molt grossa!!! esper que us agradi tot el que hem fet!!!!
besitos
Ana

2 comentaris:

  1. HOLA ANA SOC NA GEMMA CINASGANAS DA VANIASCOLA. MAGRESAGRAT FESACAMPANA ASPERCAMUSPUDEMBEURAPREST. BESITOS GEMMA

    ResponElimina
    Respostes
    1. HOLA GEMMA! MOLTES GRÀCIES PER ESCRIURE AL BLOG! I SOBRETOT QUE EL MIRIS CADA DIA! AIXÍ VEUS ALS TEUS AMICS I AMIGUES I VEUS TOT EL QUE FEIM! ESTIC SEGURA QUE PREST ENS VEUREM I QUE HAS PREPARAT UN SUPER PEIX!!! UNA ABRAÇADA I UN BESITO MOLT GROS!

      Elimina

DARRERA SETMANA D'ESCOLA

Bones tardes a tothom!!!! Acaba el curs!!!!! quantes vivències, quantes rialles, quantes cares series, quantes sorpreses hem viscut aquests ...