Confinament

 Bon dia a tothom!

Ja ens queda menys per poder-nos abraçar i trobar a sa classe dels Peixos!

Avui us deix un joc! una proposta relacionada amb les matemàtiques.... us animau???' com bé sabeu no és obligatori i només ho heu de fer per passar una estona diferent i acompanyats de la vostra família!!!

Ens mesuram????


Us proposem mesurar a totes les persones que conviviu! ho podem fer amb una cinta mètrica o si no teniu podeu emprar  la mà (una mà= un pam)  és important que empreu la mateixa mesura!

Quan us heu mesurat apunteu el nombre de pams o el nombre que us ha sortit a la cinta mètrica. Una vegada ho hagueu fet tots i totes, cercau un material que tingueu per casa per poder-ho fer més visible: peces de lego, construccions diverses, palets o canyes que tingueu... En triau un i feis una torre amb el que mesura cada persona!!!!

Si emprau pams heu de posar tantes peces com pams hagueu comptat. Si ho heu fet amb la cinta mètrica heu de posar la cinta i fer una torre igual de llarga que la cinta. Aixi podreu ben veure qui és més alt, qui és més baix, fer comparatives....

Ho provam??? ´

A casa ho esteim provant!!  




més tard ho representarem avam qui guanya, però jugant contra en Javi no tenc dubtes!! jejeje

xalau molt i esper que us trobeu molt bé!!!

besitos




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DARRERA SETMANA D'ESCOLA

Bones tardes a tothom!!!! Acaba el curs!!!!! quantes vivències, quantes rialles, quantes cares series, quantes sorpreses hem viscut aquests ...