Primera Setmana sencera a l'escola!

 Benvolgudes famílies!

Acabem de fer la primera setmana sencera a la classe dels Gegants i com a fillets i filletes de 4 anys!

He de dir-vos que en aquests dies he notat un canvi positiu en el grup classe! Poc a poc ens anem coneixent i comunicant millor entre noltrus.

De totes formes tenim per davant un llarg camí on recordar els hàbits i rutines serà el nostre repte així com, tornar a la dinàmica de ser un grup de 18 després de molts mesos, aprendre a compartir, respectar les normes de joc , fer pinya entre tots i totes, valorar-nos,respectar-nos,escoltar-nos i estimar-nos! enguany a l'escola hem de venir contents i a xalar molt!

Aquesta setmana han tornat a l'escola na Lucia i na Juliana, que finalment marxa de viatge i no ens acompanyarà aquest curs... molta sort Juliana i familia!

Lucia


Juliana


Aquesta setmana aprofitem els moments de rotllana per contar-nos les coses, fer un inici de recull sobre les normes que anirem perfilant la setmana que ve....
també hem anat introduint nous racons i especificant quants infants poden anar a cada un....


Els primers dies hem anat introduint el ritual del bon dia i finalment dijous i divendres hem iniciat a tenir un maquinista infant! ja han vist el funcionament d'aquest moment aquests dies amb el meu referent i tenien moltes ganes de fer-ho ells.... apart del maquinista tenim diferents encarregats: del material, del silenci, de fer net taules, de garnar....








aquesta setmana vam explicar el conte "El venedor de la felicitat" , activitat que farem tots els grups d'infantil, un conte molt polit d'on sorgeix  la pregunta: què me fa feliç? després de diferents moments de conversa cada infant ha pensat el què..... ho ficarem a un potet com al conte que decorem amb paperets de colors així treballem motricitat fina i representem la nostra felicitat!











Dijous vam tenir la primera sessió de música amb en Josep, va ser un primer contacte, vam cantar dues cançons.... Tindrem música: dimarts i dijous 30minuts cada sessió. De moment només començam aquesta especialitat.



Dos dies a la setmana anirem al pati de darrera, és una gran sort perquè allà tenim les muntanyes, terra, herbes, insectes i moltes més coses per explorar i divertir-se ( tot i que acabem més bruts!)









Un parell d'informacions vàries abans d'acabar: 

- cada matí posem el berenar dins una panereta, si porteu fruita per favor us agrairia què possesiu el nom directament o dins bosseta per evitar confusions. Els berenars han de ser saludables (fruita o pa), millro si evitem el pa "bimbo" i mengem pa de barra que ens ajuda a treballar tots els músculs bucofacials apart dels beneficis alimentaris. Moltes gràcies.

-recordar a les famílies que encara no han duit la muda de recanvi i babi que ho facin , per favor.

- avui us hem entregat un altre full a firmar, aquest és el model oficial (BOIB) de la declaració resposnable COVID19. La necessitem firmada per pare i mare. Moltes gràcies i perdonau les disculpes però enguany ens toca firmar MOLTS paperets!!!

Per acabar us deixem  les primeres fotos de grup!



 i altres imatges del joc per racons.....abans de partir al migdia amb els infants recordem a quins racons hem jugat i quins materials s'han emprat per desinfectar-los...













que tingueu un bon cap de setmana!

una abraçada

Ana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DARRERA SETMANA D'ESCOLA

Bones tardes a tothom!!!! Acaba el curs!!!!! quantes vivències, quantes rialles, quantes cares series, quantes sorpreses hem viscut aquests ...